Sider - Velkommen til Puljeportalen

Velkommen til Puljeportalen

Puljeportalen er din indgang til Socialstyrelsens puljeområde. Her kan du holde dig orienteret om aktuelle og kommende puljer, ansøge om midler til dine projekter og få overblik over dine nye bevillinger.
I højre side finder du en vejledning til, hvordan du skal ansøge. Her kan du også finde oplysninger om betingelser for tilskudsmodtagere, regler for revision mm. Hvis du vil ansøge, skal du huske at logge ind med NemID.

Hvis du får en fejlmeddelelse i forbindelse med login med NemID eller oprettelse af en ansøgning, kan du indsende en mail til portal@sm.dk med et screen dump af fejlmeddelelsen, samt en kort beskrivelse af hvor fejlen er opstået. 

Henvendelser til puljestyring vedr. specifikke sager skal indsendes via jeres sag på Puljeportalen, hvis ansøgningen er indsendt via Puljeportalen. Øvrige henvendelser sendes til pulje@sm.dk

Meddelelser:
 

Der er i øjeblikket problemer med at logge på Puljeportalen, vi er opmærksomme på problemet og arbejder på at få det løst hurtigst muligt. Vi beklager ulejligheden.

 

 

 
 

 Aktuelle puljer - Åbne for ansøgning

 
PuljenavnAnsøgningsfrist
 

 Den europæiske fond for bistand til de socialt dårligst stillede (FEAD)

 

 

 Vejledninger

 
 

 Tekniske krav fra NemID

 
 

 Serviceoplysninger

 

​CVR  nr. for Puljestyring: 10089093

Konto til returbetaling:
Reg: 0216 Konto: 4069040128

Hvis returbetalingen vedrører Tips/Lotto midler anvendes:
Reg: 0216 Konto: 4069132715

Husk at angive dit journalnr. ved tilbagebetaling.

 

 Rejser til Grønland

 
Puljen administreres ikke længere af Socialstyrelsen. Henvendelse skal ske til i STAR (styrelsen for arbejdsmarked og rekruttering - Beskæftigelsesministeriet) mama@star.dk og sth@star.dk
 

 Tilmeld nyhedsbrev

 
 

 Kontaktoplysninger

 

Socialstyrelsen, Center for Økonomi og Tilskudsforvaltning

Landemærket 9
1119 København K

Henvendelser om faglige og administrative spørgsmål kan rettes til pulje@sm.dk  eller til telefon:+45 91 37 02 00 i telefontiden kl. 10-14.

Henvendelser om tekniske spørgsmål skal ske til pr. E-mail til portal@sm.dk 

 

 FAQ